ShoutHill
Itseilmoittautuminen
Lue lisää

Vahvuutemme

Monipuolinen ja luotettava ratkaisu tuo tehokkuutta

Joustava

Ilmoittautumisjärjestelmä voidaan räätälöidä asiakkaan komponenttivalintojen perusteella. Lopputuloksena on miellyttävä ja kustannustehokas kokonaisuus.

Luotettava

Järjestelmä ei tallenna mitään henkilötietoja. Sen kaikki toiminnot on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi sekä helppokäyttöisiksi.

Monipuolinen

Ilmoittautumispäätteet ja ilmoittautumispalvelu muodostavat yhdessä monipuolisen kokonaisuuden. Keskitetty seuranta ja hallinta mahdollistavat helpon ylläpidon.

Tuotteemme

Itseilmoittautumisjärjestelmän pääkomponentit ja -ominaisuudet (klikkaa lisätietoja)

Ilmoittautumispääte

Asiakasta varten

Itseilmoittautumispalvelu

Järjestelmän perusta

Seuranta

Tilastot ja raportit

Ratkaisu

Ensiluokkainen asiakaskokemus

 • Ilmoittautumispäätteet

  Asiakasta varten

  Ilmoittautumispääte mahdollistaa helpon tee-se-itse-ilmoittautumisen. Käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen ja asiakasta palveleva. Gerantologisesti testattu käyttöliittymä palvelee kaikkia ikäluokkia.

 • Itseilmoittautumispalvelu

  Ohjelmisto, joka mahdollistaa luotettavan ilmoittautumisen

  Päätteitä ohjaava ilmoittautumispalvelu on ratkaisun sydän. Ohjelmisto toimii millä tahansa Windows-palvelimella tai -työasemalla – myös pilvessä.

 • Seuranta

  Analysoi ja seuraa

  Data on tietoyhteiskunnan kultaa. Seurantasovelluksen avulla voit visualisoida, ja analysoida ilmoittautumisdataa, sekä seurata käyttöastetta tai havainnoida pullonkauloja. Tiedot on mahdollista ladata palvelusta jatkojalostusta varten.

 • Räätälöinti

  Brändäys kruunaa ilmoittaumiskokemuksen

  Ilmoittautumispäätteen kotelointi ja värimaailma on asiakkaan räätälöitävissä. Ohjelmiston brändäys värein ja logoin onnistuu asetuksista helposti ja nopeasti – ilman lisäkuluja.

 • Edullisempi
  kuin
  arvaatkaan

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi itseilmoittautumisjärjestelmästä.